Meteen naar de content

Beperkt aantal op voorraad!

Gratis verzending bij bestellingen boven de €45

  Refunderingsbeleid

  Voor de meeste producten, in het onwaarschijnlijke geval dat jouw product defect is, kun je het binnen 30 dagen na bestelling naar ons terugsturen voor een terugbetaling of omruiling van goederen. Terugbetaling van retourverzending is niet beschikbaar voor dit beleid.

  Om in aanmerking te komen voor een retour moet jouw artikel ongebruikt zijn en zich in dezelfde staat bevinden als waarin je het hebt ontvangen. Het moet ook in de originele verpakking zitten.

  Retournering (indien van toepassing)

  Nadat jouw retourzending is ontvangen en geïnspecteerd, sturen we je een e-mail om je te laten weten dat we jouw geretourneerde artikel hebben ontvangen. We zullen je ook op de hoogte stellen van de goedkeuring of afwijzing van jouw terugbetaling. Als het is goedgekeurd, wordt jouw terugbetaling verwerkt en wordt er automatisch een tegoed toegepast op je creditcard of de oorspronkelijke betaalmethode, binnen een bepaald aantal dagen.

  Vertraagde of ontbrekende terugbetalingen (indien van toepassing)

  Als je nog steeds geen terugbetaling hebt ontvangen, controleer dan eerst je bankrekening opnieuw.

  Neem vervolgens contact op met je creditcardmaatschappij, het kan even duren voordat je terugbetaling officieel wordt gepost.

  Neem daarna contact op met je bank. Er is vaak enige verwerkingstijd voordat een terugbetaling wordt geboekt.

  Als je dit alles hebt gedaan en je hebt nog steeds geen terugbetaling ontvangen, neem dan contact met ons op via ons contactformulier.

  Ruilen (indien van toepassing)

  We vervangen alleen artikelen als ze defect of beschadigd zijn. Als je het moet omruilen voor hetzelfde artikel, stuur dan een e-mail via ons contactformulier.

  Verzending

  We zullen je via e-mail begeleiden over waar je je artikel naartoe moet sturen voor retournering.

  Je bent verantwoordelijk voor het betalen van je eigen verzendkosten voor het retourneren van je artikel. Verzendkosten worden niet vergoed. Als je een terugbetaling ontvangt, worden de kosten van de retourzending afgetrokken van je terugbetaling.

  Afhankelijk van waar je woont, kan de tijd die nodig is voor je omgeruilde product om je te bereiken variëren.

  Als je een artikel van meer dan 750 kr terugstuurt, overweeg dan om een traceerbare verzendservice te gebruiken of verzendverzekering aan te schaffen. We garanderen niet dat we je geretourneerde artikel zullen ontvangen.

  Gratis verzending bij bestellingen boven de €45

  8-10 werkdagen levering in heel Nederland!

  GEGARANDEERDE KLANTTEVREDENHEID

  Geliefd bij klanten in heel Nederland!

  30 DAGEN TEVREDENHEIDSGARANTIE

  Ben je niet tevreden? Neem contact met ons op en krijg je geld terug!

  24/7 klantenservice

  Heeft u vragen? Aarzel niet om contact met ons op te nemen, we helpen u zo snel mogelijk!